Workshop i coachande och lösningsfokuserat ledarskap

Workshop i coachande och lösningsfokuserat ledarskap

Allt fler ledare upptäcker nyttan av att fokusera på det som fungerar istället för att fastna i problemen.

I denna interaktiva utbildningsdag lär du dig att leda genom att ställa frågor som får medarbetare att ta mer ansvar och blir mer engagerade, ta egna initiativ för att nå era gemensamma mål.

Missa inte detta den 22 oktober 2019. Platserna är begränsade och kommer gå åt fort, så anmäl dig redan idag för att säkra din plats.

Läs mer och anmäl dig genom att klicka på Read More

Världspremiär för GongGång Kwitter

Världspremiär för GongGång Kwitter

Tänk om man som ledare kunde lyckas fånga upp medarbetares idéer och dessutom få medarbetarna att gå mot gemensamma mål?

En som lyckas med detta är Mikael Olsson som driver fönsterputsföretaget Putsa AB  med huvudkontor i Alingsås, och han menar att ”medledarskap” är en av nycklarna till detta.

Missa inte världspremiären av GongGång Kwitter där vi fikar online och lyssnar till inspirerande ledare. Först ut är Mikael Olsson, entreprenör ut i fingerspetsarna som har utsetts till både Årets företagare och Årets marknadsförare i Alingsås. 

För anmälan och mer information klicka på Read More

Rapport från ett energifyllt jubileums-seminarie

Rapport från ett energifyllt jubileums-seminarie

Ett energifullt frukostseminarium ägde rum i Alingsås den 10 maj.

Frukostseminariet arrangerades av Stefan Arbratt och Jan Marklund för att fira 3 års jubileet av deras bok Från tomgång till framgång, vilken guidar i hur man blir en säkrare och bättre ledare.

De flesta deltagarna kom från Alingsås och Vårgårda kommun och flera olika verksamheter. Deltagarna kände inte varandra från början men visade stor nyfikenhet för att skapa nya kontakter.

Läs mer genom att klicka på ‘Read More’ nedan.

Frukostseminarium 10 Maj:  Från tomgång till framgång

Frukostseminarium 10 Maj:  Från tomgång till framgång

Som chef förväntas du i ditt uppdrag agera professionellt med kompetens, empati och klokhet. Hur kan du lyckas med det utan att bli alltför klämd mellan beslut från högre chefer och de medarbetare du är satt att leda?

Stefan Arbratt & Jan Marklunds ledarskapsbok Från tomgång till framgång fyller 3 år! Det vill de fira genom att bjuda in till ett kostnadsfritt frukostseminarium 10 maj där du får inblick i lösningsfokus, en härlig frukost, en god dos inspiration och möjlighet att knyta nya chefskontakter. Kom och fira med oss!

För anmälan och mer information, klicka på Read More.