Stärk gruppen med naturen och kameran som verktyg

Full fart på jobbet? Ibland behöver man som arbetslag stanna upp, lyfta blicken, fundera och fokusera på vart man är på väg och hur man vill ha det. Man känner kanske att man inte får ut det ”man borde få ut” och det är inte säkert att man hinner med att se och nyttja de kompetenser som gruppen faktiskt har.

Med kameran som hjälp skapar ni en måltavla där ledord finns i tolkningen av bilden. Den blir en visuell påminnelse om vad som skapar framgång i gruppen.

Beroende på företagets eller gruppens storlek och önskemål görs ett anpassat upplägg som ser till er specifika behov.

gonggang-focus4teams-foto.jpg

GongGång-focus4teams-team.png

“Nyfikenheten och upptäckarglädjen är en källa till att må bra och att uppleva naturen i lugn takt gör att vi slutar att fokusera på oss själva och det snabba flöde som styr vardagen. Då blir vi mer öppna för den kreativa ström där spontan uppmärksamhet får råda i samklang med naturen. Vistelse i naturen ger oss tid för reflektion gemenskap och glädje. Det ger oss också möjlighet att bli bättre på att hantera stress och gör att vi växer som människor och i vår yrkesroll. ” 

Bland de kunder som redan nyttjat detta unika upplägg finns ett stort antal skolor och utbildningsförvaltningar, både offentliga och privata uppdragsgivare - från det lilla enmansföretaget till större börsnoterade företag.


GongGång-focus4teams-gert-olsson

Gert Olsson som håller workshopen tillsammans med Jan Marklund, är en naturfotograf som förutom naturfoto och fotoutbildningar även ägnar sig åt att hjälpa människor att hitta balansen med övningar i Mindfulness i naturen. Det är en pedagogik där naturens flöde hjälper människor att hitta tillbaka till kreativitet och livskraft och där en medveten närvaro ger ett inre lugn.

Kontakta oss idag så hittar vi ett upplägg som passar ditt företag eller organisation.

För mer information, se focus4teams hemsida.