GongGångs program på distans

GongGång-program-på-distans.png

Svårt att ta sig till Alingsås? Vi förstår att både tid och resurser ibland tryter och då kan restid i sig bli en onödig bromskloss när man som chef och eller verksamhet vill kunna anta nya utvecklingsmöjligheter. För att hjälpa organisationer i denna sits har vi utvecklat GongGång på Distans som erbjuder varje program online med hjälp av live kommunikationsverktyg som Skype, Zoom eller Appear In. Programmen kan levereras delvis eller ‘’helvis’’ på distans beroende på vad som är mest värdefullt för dig och din verksamhet. 

Läs om Roy Resares upplevelse och resultat efter att ha anmält en av sina rektorer till GongGång på Distans.

 
gonggang-deltagare-Roy-Resare-Sundsvalls-kommun.jpg
‘’Att coacha på distans genom möten på Skype (eller liknande) har fungerat väl, så bra att vi som deltagit upplever det som om vi är i samma rum. De tre fysiska mötena, inledningen, i halvtid och avslutningen, har bidragit till detta. Genom att arbeta på detta sätt får vi också bättre möjlighet att göra insatser som annars i praktiken skulle vara omöjliga på grund av resor och restid.’’
— Roy Resare, f.d. Skolområdeschef i Sundsvall kommun

Intresserad?

Välkommen att höra av dig så paketerar vi den variant eller kombination av upplägg som passar dig och din verksamhet bäst.

Namn *
Namn